Koopzondag Centro Oberhausen

Centro Koopzondag

Het grootste winkelcentrum ter wereld, zo omschrijf je Centro in Oberhausen het beste. De meer dan 220 winkels met een groot aanbod.  Zoals kleding, sportartikelen, elektronica en nog veel meer is een bezoek meer dan waard. Een dag is eigenlijk te kort om alles te bekijken in dit leuke en mooi winkelcentrum in Oberhausen. Tijdens de koopzondag in Centro zijn onder andere de bekende mode winkels van Peek & Cloppenburg, Abercrombie & Fitch, Hollister, Adidas  Armani, C & A, Sinn Leffers en Galeria Kaufhof geopend. Natuurlijk zijn de Apple Store en Saturn (electronica winkel) ook geopend.

 Koopzondag Centro

De Duitse wetgeving staat het niet toe dat winkels iedere zondag open zijn. Centro is maar op 2 koopzondagen per jaar geopend voor het winkelende publiek. Wil je echter een hapje eten aan de boulevard of in de Coca-Cola Oase dan kun je iedere zondag terecht

Centro Koopzondagen in 2022

Centro is dit jaar geopend op zondag 11 december. De winkels openen pas om 13.00 uur en sluiten rond de klok van 18.00 uur. Kom op tijd want het is ieder jaar een erg druk weekend. De restaurants aan de promenade en in de Coca-Cola oase zijn al eerder geopend. Parkeren kan in één van de vele parkeergarages en deze zijn gratis.

De overige koopzondagen voor 2020 zijn nog niet bekend. We hebben ondertussen wel een vermoeden dat er in Oktober en in December weer een koopzondag is. Zodra we de exacte data weten lees je dat hier natuurlijk als eerste.

Hoe kom je bij Centro Duitsland

Centro ligt in Oberhausen. Vlakbij Neue Mitte, Het eenvoudigst is Centro via de A12 te bereiken, deze gaat bij de Duitse grens over in de A3 volg de borden Oberhausen en vlak voor de afrit wordt het winkelcentrum al aangegeven met grote borden.

Het winkelcentrum beschikt over meer dan 14.000 gratis parkeerplaatsen waarvan het grootste gedeelte overdekt is. Parkeer wel op een aangegeven plek, er wordt streng gecontroleerd op fout parkeren en men sleep zonder pardon de auto af.