Kult Hotel Ingolstadt

Bijzonder, dat kun je wel zeggen over het kult hotel in Ingolstadt, het hotel is praktisch gelegen in de nabijheid van de autobahn A9 richting München en vlakbij een groot winkelcentrum (Marktkauf)

Waarom bijzonder?

De eerste indruk van de buitenzijde van het hotel doet je denken aan een dertien-in-een-dozijn hotel, een blokkendoos riant voorzien van ramen en een grote glazen voorgevel waar je de tafeltjes van het restaurant ziet. Schijn bedriegt want eenmaal binnen kom je in een andere wereld terecht, zwart en donkergrijs voert hier namelijk de boventoon, zwarte muren, zwarte vloerbedekking en zelf de plafonds zijn zwart. Dat geeft het hotel een beetje een mysterieus en vooral sinister tintje.

De kamers

kult-1De hotelkamers zijn ruim en voorzien van een bed, een bureau een TV en een goede badkamer welke spatzuiver is. Verder is ook hier weer de kleur zwart op de plafonds na, deze zijn voorzien van beroemde bed-scenes uit films. de spiegel boven het bed geeft echter ook weer een beetje een 50 shades of grey tintje aan de kamer.

Het ontbijt

Voor een hotel in deze prijsklasse is het ontbijt bijzonder te noemen, verse smoothies en  de jus’ orange pers je zelf, dus verser kan niet.  Heerlijke koffie en verse broodjes maken het ontbijt af. Verwacht geen keuze uit 10 soorten eiergerechten maar gewoon een goed Beiers ontbijt.

Hotel voor doorreizigers

Wij bezochten het hotel als overnachtingshotel naar Oostenrijk, we boekte het hotel voor een zeer schappelijke prijs en waren verrast wat we kregen en blij dat we dit hotel hebben leren kennen.  Meer informatie over het hotel op deze website.