Dwergter Sand

Niet ver van Nederland, in het bekende recreatiegebied Oldenburger Münsterland, ligt in een mooi bos- en heidegebied vlakbij het Thülsfelder stuwmeer Landal Park Dwergtersand. Geniet van de rust en de natuur in deze streek en logeer in een van de mooie bungalows op dit park.

Landal Dwergter SandDe omgeving

Het mooi aangelegde fietspadennetwerk in deze streek leent zich vanwege het geringe hoogteverschil uitstekend voor leuke fietstochten voor alle leeftijden. Onderweg fietst u door prachtig natuurgebied, mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en moerassen, die zich overigens ook te voet prima laten verkennen. De natuurliefhebber en rustzoeker zal zich hier dan ook zeker in zijn element voelen. Maar wilt u wat meer vertier dan kunt u dat natuurlijk altijd opzoeken. Bijvoorbeeld in Cloppenburg, waar het openlucht museumdorp u een indruk geeft van 500 jaar Nedersaksische bouwwerken. Golfen kunt u op de dichtbijgelegen 18 holes golfbaan of op een van de andere golfbanen in de omgeving. Of breng een bezoek aan attractiepark Molli-Bär op nog geen 5 kilometer van het park. Hier vindt u meer dan 4000 m2 binnen- en buitenspeelplezier voor alle leeftijden.

dwergtersand_pic3Op het park

Ook op het park hoeft u zich niet te vervelen. Zo is er een leuk overdekt zwembad met bubbelbad. Geniet in de wellnessoase van een saunabezoek, het solarium, of onderga een weldadige massage. Buiten is er een speeltuin, een luchtspringkussen, een midgetgolfbaan, een beachvolleybalveld, een maxi schaakspel, tafeltennistafels en een jeu-de-boules baan. Verder beschikt het park over een gezellig restaurant met terras en draadloos internet en is er een minishop met broodjesservice en ontbijtservice. Uw eigen fiets kunt u thuislaten want het op het park wordt een ruim assortiment aan fietsen en accessoires verhuurd. Tijdens de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd middels een Fun & Entertainment-programma.

dwergtersand_pic2De accommodaties

Op Dwergter Sand kunt u terecht in een 4, 6, 8, 10 en zelfs 12 persoonsbungalow. Deze gezellige huisjes hebben een woonkamer met zit- en eethoek waarin een TV. Verder is er een open keuken met een magnetron, afwasmachine en oven. De badkamer bestaat uit een bad of douche en toilet. Alle huisjes hebben een wasmachine, en een terras met tuinmeubilair en een parasol. Verder is er een tuinhuisje waar u uw fietsen veilig in kunt stallen. Afhankelijk van het type bungalow is er verder nog een flatscreen TV, open haard, tweede TV op één van de slaapkamers, een wasdroger en kunt u zelfs genieten van een privésauna en zonnehemel.