Bispinger Heide

Bent u op zoek naar een avontuurlijke vakantie middenin een natuurgebied nabij Hamburg? Dan zit u goed bij Park Bispinger Heide, met een ruime keuze aan sportieve activiteiten.

Vakantiepark Duitsland Bispinger HeideBoomhuis, woonboot of cottage

Komt u met uw gezin of houdt u zelf van een panorama uitzicht, dan zijn er de boomhuizen waarin u bij dit park kunt verblijven. Elk boomhuis is voorzien van natuurlijke materiaal, daarom zult u geen moment vergeten dat u middenin een natuurlijke omgeving bent!

Voor de liefhebbers van een verblijf op het water is er de woonboot. Dankzij het interieur van een schip, heeft u het idee dat u vaart tijdens uw verblijf. Vanaf uw privédek geniet u van het uitzicht over het meer.

Daarnaast zijn er ook nog de cottages, waar meerdere varianten in te vinden zijn. U kunt kiezen tussen de 4-persoonscottages met daarin aangepast meubilair voor kinderen; de zogenaamde Kindercottages. Ook is er een optie voor een 4-persoonscottage waarbij u gebruikmaakt van rookvrije ruimten en welke toegang biedt voor mindervaliden. Ook zijn er 16-persoons cottages en binnen deze 3 varianten zijn er ook nog diverse mogelijkheden in luxeniveaus. U zult zien dat er altijd wel een accommodatie voor u tussen zit

Sportiviteit

Voor alle leeftijden zijn er voldoende capaciteiten in het Park Bispinger Heide aanwezig voor de hele dag vermaak. Binnenactiviteiten zijn bijvoorbeeld bowlen, boogschieten, poolen, flipperen en allerlei soorten racketgames zoals tennis, badminton en squashen. Buiten kunt u zich ook prima vermaken met uw gezin. Zo kunt u er waterfietsen en klimmen op een speciale klimwand, maar wat dacht u van kajakken, kanoën of surfen? En voor uw kinderen zijn er tal van mogelijkheden qua avontuur. In het Park Bispinger Heide kent men bijvoorbeeld de Big Swing, de Zip Wire en de High Adventure Experience.

Jungle Cabana

Vindt u het nog niet genoeg avontuur en wilt u nog meer doen, nu u er toch bent? U kunt een extra nacht boeken in het verblijf Jungle Cabana. U slaapt in een tropische omgeving, alsof u echt in de jungle bent en geniet vast en zeker vanaf de privévaranda van uw eigen houten cabana. Er is aan alles gedacht, u leeft compleet tussen de exotische dieren en daarnaast kunt u nog genieten van het subtropisch zwemparadijs, dat bij de prijs is inbegrepen.

bispinger-heide_pic3