Pullman Hotel in Keulen

5366_ho_00_p_1024x768Hotels in Keulen zijn er in overvloed, en de markt lijkt nog lang niet verzadigd gezien de hotels die momenteel nog gebouwd worden in en rondom de stad. Keulen is van de Duitse steden dan ook erg populair als bestemming voor een stedentrip.

Pullman Hotel in Keulen speelt daar perfect op in, het hotel is namelijk één van de weinige hotels met een zeer centrale ligging. Het 5 sterren hotel ligt namelijk op loopafstand van de beroemde Keulse dom en het gezellige winkelcentrum van Keulen.

5366_ro_00_p_1024x768De  meer dan 275 kamers zijn voorzien van allerlei gemakken zoals een flatscreen tv en koffie voorzieningen (Nespresso).  Ook het uitzicht is bijzonder, vanaf de hogere etages heb je utizicht op de Dom van Keulen en het prachtige centrum.

Restaurants en Bars

In restaurant D light wordt elke ochtend het ontbijt geserveerd, het ontbijt buffet is zeer uitgebreid en biedt voor iedere gast iets lekkers. de honing die wordt aangeboden komt uit de eigen imkerij op het dak van het hotel. Een kok maakt op bestelling je favoriete eiergerecht klaar.  Voor de jongsten zijn er ook elke ochtend verse warme wafels te krijgen.

De Bar George M bevindt zich op de bovenste etage van het hotel en garandeert een waanzinnig uitzicht over de stad, hier is het heerlijk genieten van een glas prosecco of een lekkere cocktail.  De heren moeten vooral even naar het toilet gaan, dit moeten de heren echter zelf maar beoordelen maar bijzonder is het zeker.

Parkeren kan in de eigen parkeergarage van het hotel, echter is deze aan de prijzige kant. De naastgelegen openbare parkeergarage is zeer aantrekkelijk geprijsd en handiger met in- en uitrijden.

algemene informatie

Vervoer: S bahn 5, 12, 15 en uitstappen Friesenplatz
Helenenstraße 14, Wijk Altstadt-Nord
website: Pullman hotel Keulen