Sheraton Westpark in München

she146ex107419Dit zakelijke hotel ligt in een buitenwijk van München maar is dankzij het uitstekende openbaar vervoer in München is het slechts tien minuten met de U-bahn (metro)  naar het centrum van München. De locatie is wel uitstekend voor het jaarlijkse oktoberfest wat praktisch om de hoek wordt gehouden (10 minuten lopen)

Het hotel straalt van buiten niet de luxe uit die je binnen verwacht. De kamers zijn ruim en luxueus, de bedden zijn heerlijk en de overige voorzieningen zijn zoals je ze mag verwachten van een Sheraton hotel.

Leden van het Sheraton Loyalty programma worden standaard op de bovenste etages geplaatst, de zogenaamde clublounge kamers. Deze hebben directe toegang tot de gratis bar waar ’s ochtends ook een eenvoudig ontbijt wordt geserveerd met diverse internationale ontbijt producten.

Restaurant en Bar

Het hotel heeft de beschikking over een gezellig restaurant en een dito bar, de prijzen voor een maaltijd zijn redelijk. restaurant Speis & Trank is dagelijks van 7.00 tot 22.30 geopend en biedt ook het ontbijt aan wat in dit sheraton zeer goed is waarbij de kernwaarden op gezond ligt.

De kamers

HD-SheratonClubRoom-SheratonMuenchenWestparkHotelDe 251 kamers zijn modern en ruim ingericht, alle kamers zijn niet roken kamers, het roken is dan ook alleen maar toegestaan op de balkons of buiten. De kamers zijn ingedeeld in drie klassen waarbij de verschillen liggen in de grote van de kamer en de extra voorzieningen zoals een bankje en een aparte woonkamer.

Meer informatie:

Vervoer: U bahn U4, U5 en uitstappen: Heimeranplatz (roltrap Garmischer Straße)
Garmischer Straße 2 , Wijk: Westpark
website: Sheraton Westpark